Elisabeth Landberger Boudoir Photography

 H

Boudoir Photography by Elisabeth Landberger

Unna Dig en riktig egoboost! Kanske blir det en julklapp till Dig själv eller någon annan. BildGalleri!

Vad är Boudoir?

Boudoir är franska och betyder ungefär liten en elegant liten salong där kvinnor klär på sig. På senare tid har det blivit synonymt med sensuella fotografier på kvinnor i vackra underkläder. Här i Sverige går boudoir också under namnet Morgongåva och och är något som bruden brukar ge till sin make som bröllopspresent. Det är också en vanlig möhippegåva, som den blivande bruden får av sina väninnor. Jag tycker att varje kvinna någon gång borde unna sig en boudoirfotografering. Det är en perfekt present till flickvännen eller bästa väninnan. Det är en otrolig egoboost som alla är värda att uppleva!

Hur går det till?

Innan fotograferingen går vi tillsammans igenom idéer och klädval. Vi bestämmer också fotograferingsplatsen som kan hemma hos Dig, på ett fint hotellrum, eller på någon annan plats som Du väljer. Du kommer även att få tips på saker du bör tänka på innan du kommer till själva fotograferingen.

På fotograferingsdagen anländer du till platsen färdigsminkad och med dina kläder/ skor/ accessoarer med dig. Vill du ha hjälp med hår och makeup kan jag ordna det. Jag samarbetar med professionella hår- och makeupartister.

En fotografering pågår i 2 timmar och inkluderar olika klädbyten. Jag guidar dig genom hela fotograferingen. Här är några kommentarer från tidigare kunder:

– Det här var en riktig egoboost!

– Wow, är det där verkligen jag på bilden?

– Jag är vanligtvis obekväm framför kameran, men du får mig verkligen att slappna av.

För mig är det mer än bara en fotografering som ska resultera i bra bilder. För mig är det också viktigt att Du som kund får en riktigt bra upplevelse där Du har kul och känner Dig bekväm.

Efter fotograferingen väljer du ut väljer ut de bilder Du vill ha. De skickas sedan till dig färdigredigerade i digitalt format.

Grundpriset är 3900 kr

Grundpriset inkluderar en konsultation, 2 timmars fotografering samt 3 högupplösta digitala bilder i färg och samma bilder i svartvitt.

Extra bilder går också att beställa:

Prisexempel: 6 st lätt redigerade bilder i färg 1000kr.

Kostnad för hotell, resor samt hår- och makeupartist tillkommer i de fall de tillvalen önskas.

Bokning

Du bokar per telefon eller via mail. Se till att vara ute i god tid.

Välkommen att höra av dig om Du har några frågor: Tel: 0735 – 32 33 67 Mail: ella@elisabethlandberger.com

.