Elisabeth LandbergerElisabeth LandbergerElisabeth Landberger

Om Mig

För mig handlar fotografi om närvaro, om känsla, form och ljus. Jag vill beröra och skapa magi. Ordet fotografi betyder ”måla med ljus” och med min bakgrund som formgivare och keramiker tilltalar det mig alldeles särskilt. Fotograferandet har jag lärt mig uppmärksamma ljusets olika egenskaper, något som gett mig en ytterligare dimension på livet och på mitt skapande. Mina största inspirationskällor är naturen, och mötet, både med människor och djur. Och oavsett om jag fotograferar landskap en stekhet dag på savannen eller ett lyckligt brudpar handlar det om att vara där, och att fånga känslan i ögonblicket.

Kunder och Uppdrag

Jag har haft en mängd olika kunder, både företag, organisationer och privatkunder. Mina bilder har publicerats i tidningar, böcker och reklamsammanhang, till exempel: Forma Publishing Group, Wahlströms Bokförlag, Sky Horse Publishing, Studieförbundet Vuxenskolan, Exclusive Horsewear och Fotosidan Magasin.

Jag jobbar som reseledare för fotoresor. Med Rovdjursland  leder jag fotoresor till Finland och tillsammans med Mästerfoto leder jag fotoresor till Island, Japan och Kina. Dessutom håller jag privatkurser för en eller flera deltagare. Kontakta mig för information om priser och tillgängliga datum.

Elisabeth Landberger Photography Tel: 0735 – 32 33 67 Mail: ella@elisabethlandberger.com

.