Elisabeth LandbergerElisabeth LandbergerElisabeth Landberger

Om Mig

För mig handlar fotografi om närvaro, om känsla, form och ljus. Jag vill beröra och skapa magi. Ordet fotografi betyder ”måla med ljus” och för mig som har en bakgrund som formgivare och keramiker tilltalar det mig alldeles särskilt. Fotograferandet har jag lärt mig uppmärksamma ljusets olika egenskaper vilket gett mig en ytterligare dimension på livet och på mitt skapande. Mina största inspirationskällor är naturen och mötet, både med människor och djur. Och oavsett om jag fotograferar landskap en stekhet dag på savannen eller ett lyckligt brudpar handlar det om att vara där, och att fånga känslan i ögonblicket.

Kunder och Uppdrag

Jag har haft en mängd olika kunder, både företag, organisationer och privatkunder. Mina bilder har publicerats i tidningar, böcker och reklamsammanhang, till exempel: Forma Publishing Group, Wahlströms Bokförlag, Sky Horse Publishing, Studieförbundet Vuxenskolan, Exclusive Horsewear och Fotosidan Magasin.

Jag jobbar som reseledare för fotoresor. Men Rovdjursland  leder jag fotoresor till Finland och tillsammans med Aktivresor leder jag resor till Namibia. Jag samarbetar även med Mästerfoto där jag är både rese- och kursledare och så håller jag också fotokurser på Studieförbundet Vuxenskolan.

Elisabeth Landberger Photography Tel: 0735 – 32 33 67 Mail: ella@elisabethlandberger.com

 

 

.