Om jag hade fått önska mig något av Nikons utvecklingsavdelning vore det att de gjorde alla sina modeller med vridbar skärm, att det åtminstone fanns som tillval. Jag fotar mycket i låg vinkel och ligger ofta på marken. Min fårskinnsfäll följer mig i vått och torrt 😉 Men många gånger kommer jag inte så lågt som jag vill, huvudet är helt helt enkelt i vägen. Detta gäller oavsett om jag fotar i live view, eller tittar i sökaren. Och nu på vintern blir det väldigt kallt om kinden när jag ligger en lång stund på backen. Det finns en skärm från Sony vet jag, som man kan koppla på. Ska kika närmare på den vid tillfälle tror jag. Här är några exempel på låg vinkel, tagit ute på Gålö i söndags. Det hade bildats roliga isbollar på uppstickande vasstrån, och de stod relativt still i vattnet, vilket gjorde att jag kunde använda en slutartid som mjukade upp vattenrörelsen.

Elisabeth_Landbeger_Fotograf-Isbollar_2- Elisabeth_Landbeger_Fotograf-Isbollar_4-9631 Elisabeth_Landbeger_Fotograf-Isbollar_3-2

Vill du läsa mer om min dag på Gålö kan du kika här!

 .

Inga kommentarer