Jag älskar magi och sagor, och när jag får jobba med fantastiska modeller och twista till det lite grand ler varenda cell i mig. Här har jag ställt mig på en stege för att få ett ovanifrånperspektiv. Dessvärre var inte stegen tillräckligt hög, så jag har ”förstorat rummet” med hjälp av Photoshop. Jag fick inte heller plats med hela klänningen från den vinkel där jag stod, så bilden består av tre bilder. Jag började med en bild på bara klänningen. Sedan la jag på en bild med Saga i klänningen. Slutligen har jag lappat och lagat klänningen med en tredje bild för att få en någorlunda rund form. Jag ville inte ha den HELT perfekt rund vill jag tillägga. Golvet är egentligen ett plankgolv, och eftersom tyget längst ner på klänningen är väldigt skirt syntes plankorna igenom. För att lättast få bort det använde jag Liquify Tool för att dölja det. Det gav då dessutom klänningen ett extra sagoskimmer med de fejkade kanterna.

Elisabeth Landberger Fotograf Huddinge_saga
Inga kommentarer